Swimtrainer kraamcadeau

Swimtrainer: zelf zwemmen vanaf 3 maanden

Op zoek naar een origineel én praktisch kraamcadeau? Dan is de Swimtrainer misschien wel wat voor jou. Met deze speciale zwemband kunnen kindjes al vanaf 3 maanden zelfstandig zwemmen. Ideaal als de ouders van de pasgeboren baby graag zwemmen of bijvoorbeeld veel op reis gaan. Ik vertel je graag meer over de Swimtrainer en deel mijn ervaring met deze praktische zwemband!

 

Zelfstandig zwemmen vanaf 3 maanden?

Natuurlijk kan een baby van 3 maanden niet opeens volledig zelfstandig zwemmen, maar de Swimtrainer is wel speciaal ontworpen om al van jongs af aan te gebruiken. In deze zwemband heeft zelfs een kindje van een paar maanden oud al een actieve zwemhouding. In tegenstelling tot de standaard zwembanden met zitje waar je vroeger ongetwijfeld zelf als kind in hebt gezeten, neemt een kindje in de Swimtrainer een liggende houding aan. Je kindje hoeft dus nog niet te kunnen zitten. Hierdoor kan zelfs een baby van 3 maanden al de juiste beenbewegingen maken in het water.

Ervaring met de Swimtrainer

Wij hebben zelf al veel plezier gehad van de Swimtrainer. Doordat ons dochtertje haar handjes en voetjes in het water kan doen, lijkt het echt alsof ze zelf zwemt. Ze begint ook meteen actief met haar beentjes te trappelen, zodra ze deze zwemband om heeft. De Swimtrainer heeft verschillende delen die je moet opblazen. Daarnaast is er een verstelbare veiligheidsgordel zodat je de band kunt aanpassen aan je eigen kindje. Zo zit hij altijd perfect en passend en kan je kindje er niet uit glijden. Ik vind de Swimtrainer ideaal om al op jonge leeftijd gewend te raken met water. Ons dochtertje is er gek op!

Swimtrainer kraamcadeau

Wat ons betreft is de Swimtrainer een leuk en origineel kraamcadeau voor alle ouders die van zwemmen houden of bijvoorbeeld graag op reis gaan. Deze veilige, gebruiksvriendelijke en compacte zwemband zorgt gegarandeerd voor veel waterpret.

De Swimtrainer is onder andere te koop bij XXX. Je kunt hem natuurlijk ook direct bij de kersverse ouders thuis laten bezorgen.

Wil je nog even verder kijken naar andere leuke cadeaus voor pasgeboren baby’s? Bekijk hier onze al onze tips voor praktische kraamcadeaus.