Over ons

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij zijn Saskia en Bart, de oprichters van Kraamcadeautips.nl. Doordat Saskia op eerste kerstdag 2019 een dochtertje kreeg en Bart even later een nichtje verwachtte, zijn we bekend geworden met de wondere wereld van babyspullen. Tegenwoordig zijn er zo veel leuke en originele cadeautjes te vinden voor pasgeboren baby’s en hun ouders, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Want van welke cadeautjes worden kersverse ouders en hun kindjes nou echt blij? En wat blijkt een flop of wat is het geld echt waard? We besloten om onze bevindingen en tips te bundelen op deze blog, zodat jij de blits kunt maken met een mooi en origineel kraamcadeau of juist alvast een wishlist kunt samenstellen voor je eigen kleine spruit.

Over ons - Kraamcadeautips.nl - Saskia & Bart

Samenwerken met Kraamcadeautips.nl?

Kraamcadeautips.nl staat altijd open voor een samenwerking met een mooi merk dat goed bij onze blog past. Heb jij bijvoorbeeld een tof product dat we echt moeten laten zien op ons platform? Dan komen we graag met je in contact. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking? Bekijk dan onze pagina met informatie over samenwerken met Kraamcadeautips.nl.

Contact

Heb je een vraag of tip voor ons? Laat dan een reactie achter onder het artikel waar je een vraag over hebt. Zo hebben onze toekomstige lezers ook iets aan het antwoord. Heb je een vraag voor ons die niet over een specifieke blog of een specifieke product gaat? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] Wij helpen je graag!

Kraamcadeautips.nl is ingeschreven bij de KVK onder nummer 81575939.
BTW nr: 
NL003578114B77.

Bekijk onze disclaimer & privacy policy.